The Sporum - The Official Spore Forum
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to forum index 

NOTE: The Sporum is migrating to EA’s Answers HQ forum environment. The Sporum is currently in Read-Only mode and will remain so for a period of time. For more information about the move and the new location, please see this post

Spore Crashing  XML
Forum Index » Spore Mac Help
Author Message
WyvernPerson7

Microbe

Joined: 10/10/2017 20:54:41
Messages: 24
Location:
probably hell

Offline

I know, I know. I have even more problems! Yay!

The way playing spore for me usually goes like this: Open up spore, crashes after logging in, open the game again, and it lets me play. But recently it's been repeating step 2. I haven't added any new mods to my game or really done anything, it just crashes with the "(blah blah) do you wish to debug it?" screen each time I play. If it helps, here is a list of my mods:

-CamBen's Color Pack v3
-Dark Injection v 9r Beta
-Smoother v2
-Strange and Beautiful parts back ( i think v7? )
-Davo Baby Kidnap
-Integrated Integument v1
-zArenas Textures

Help would be greatly appreciated.
Sharples65

GalacticGod

Joined: 01/18/2014 17:20:11
Messages: 11523
Location:
Where eggs are laid.

Offline

Try removing all the mods and then play for a bit to see if it crashes, if it doesn't, you can narrow it down to the mods causing the problem, which you'll have to find out which one is causing the issue.

[WWW]
sapient2

Multicellular

Joined: 01/14/2018 19:45:40
Messages: 145
Offline

Check your PMs.

Include me in the screencap!
 
Forum Index » Spore Mac Help
Go to:   
 
Powered by JForum 2.1.8 © ( EA Dev Build 2018-08-14 15:53:40 ) JForum Team