The Sporum - The Official Spore Forum
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to forum index 

NOTE: The Sporum is migrating to EA’s Answers HQ forum environment. The Sporum is currently in Read-Only mode and will remain so for a period of time. For more information about the move and the new location, please see this post

Would it be entirely possible to retexture Spore?  XML
Forum Index » Developer Corner
Author Message
DJ_Raptor_XE

Microbe

Joined: 04/25/2018 03:10:43
Messages: 6
Location:
hell

Offline

I'm really curious if you are able to re-texture spore since you do have access to the files and stuff. And if so, is this entirely safe to do?
And how would you go along in doing it?

This message was edited 2 times. Last update was at 05/01/2018 05:26:30


vinesauce is cool
DJ_Raptor_XE

Microbe

Joined: 04/25/2018 03:10:43
Messages: 6
Location:
hell

Offline

disclaimer, no.
no i couldn't it killed my game and i had to reinstall it.

vinesauce is cool
 
Forum Index » Developer Corner
Go to:   
 
Powered by JForum 2.1.8 © ( EA Dev Build 2018-08-14 15:53:40 ) JForum Team